ОБЩИ УСЛОВИЯ

РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ

Чрез регистрация, клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазина на САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД.

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на промоции, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред.

 

ЦЕНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ

Посочените цени в електронния магазин са с начислено ДДС. Основните цени и параметри характеризиращи стоките са оказани за всеки продукт.

 

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ

САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД си запазва правото да променя цените, продуктите и основните характеристики за тях, да коригира възможни грешки, неточности и пропуски по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на своите клиенти. Потребителите заплащат цената, която е била актуална към момента на поръчката.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ:

С цел закупуване на продукти от електронния магазин на САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД, клиентите правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма. Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни. САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД използва личната информация само и единственно с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

 

ПОРЪЧКА

Намерете желания от Вас артикул и натиснете бутона „КУПИ“ за да го добавите в количката за пазаруване, която се намира в горния десен ъгал на екрана. След като сте избрали желаните артикули  влезете в кошницата за пазаруване, където може да видите избраните артикули и тяхната стойност. За да продължите с поръчката натиснете бутона „ПОРЪЧКА“. Ако не сте се логнали в системата тя ще Ви подкани да го направите или да се регистрирате, ако все още не сте регистриран.

 

ДОСТАВКА

Стойноста на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките. И подлежи на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента. Фирмата предлага собствен транспорт за определени градове. За повече информация се обадете на телефоните посочени в „ КОНТАКТИ”. След като направите вашата поръчка и я потвърдите наш служител ще се свърже с вас.  Наличните стоки се доставят в срок от 2 до 4 работни дни след направената поръчка. Доставката се извършва задължително с транспорт на фирмата или куриер.

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма уснование за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ

При потвърждение на поръчката вие заявявате, че желаете да закупите добавените стоки в кошницата и сте запознати с общите условия за поръчка и доставка.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Връщане на закупена стока от САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД, става с писменно заявление, в което заявявате желанието си да върнете закупената стока в срок от 7 дни. Молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоките се връщат за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, т.е. опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и задължително със съпровождащата ги документация. В противен случай, следва ново договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Подаване на уведомяване за връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на адрес: гр.Велико Търново, ул. Яворов 34, или на имейл адрес: santana_vt@abv.bg или stefan_mangov@abv.bg

 

ПРЕПРАТКИ

САЙТЪТ може да съдържа хипервръзки към сайтове, които са собственост на трети страни. Препратките към тези сайтове в този САЙТ не се наблюдават от нас и не означава, че ние одобряваме съдържанието, продуктите или услугите, предлагани на тези сайтове. Ако използвате тези препратки, Вие ще напуснете този САЙТ. Ние не контролираме и не носим отговорност за тези сайтове, нито пък гарантираме или пък поемаме някакви ангажименти по отношение на тях или на тяхното съдържание, пълнота, актуалност, достоверност и полезност на информацията, както и на предлаганите там продукти или услуги в такива сайтове. Ние не носим отговорност за политиката за защита на личната информация или сигурността на тези сайтове. Ние не носим отговорност по отношение на каквито и да е било резултати и последици от употребата им (включително вреди или пропуснати ползи). Употребата на такива сайтове, препратки за които има в сайта ни, е изцяло на Ваш собствен риск и отговорност.

 

ПЛАЩАНЕ

  1. Банков Превод

Банка: Уни Кредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG60UNCR70001520075805

Основание: Онлайн поръчка номер

  1. Наложен платеж

Вие плащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката до офис на куриера или до вашата врата. Срокът за доставка е до 4 работни дни (за налични стоки ) след като получим вашето потвърждение и  попълнената Форма за поръчка. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени.

Точна информация относно цената за доставка на закупените от Вас продукти можете да получите на:

Тел: 0878 10 80 37 / 0878 86 16 42

e-mail: santana_vt@abv.bg / stefan_mangov@abv.bg