Данни на организацията:

САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД

ГР. КИЛИФАРЕВО, УЛ ОРЛИН 42

BG104694181

МОЛ: СТЕФАН МАНГОВ

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН “САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ”

Настоящият документ представлява общите условия или условията на ползване, които Сантана-Стефан Мангов ЕООД – на  кратко наричащ се ТЪРГОВЕЦ,  посредством този електронен магазин да осъществи покупко-продажба с потребители/клиенти/купувачи.

 1.  Общите условия на САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ  обвързват всички Клиенти/Купувачи/Потребители използващи тази платформа като се съгласяват безусловно да ги спазват.
 2. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ – Чрез регистрация, клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазин ” САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД”. Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на промоции, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред.
 3. Продуктите, които се намират на интернет страницата описват продуктовата гама на Сантана – Стефан Мангов и не представляват обвързаност между ТЪРГОВЕЦА  и ПОТРЕБИТЕЛЯ.
 4.  След кликване на бутона “Купи” и  бутона “Поръчка”, потребителя се съгласява да закупи стоките, намиращи се в количката. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.
 5. ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. ТОЙ  уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер.
 6. ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да актуализира и изменя Общите условия на интернет платформата периодично, за да отразява всякакви промени на начина, по който уебсайта функционира и условията или всякакви промени на законовите изисквания.
 7.  ТЪРГОВЕЦЪТ  полага сериозни усилия, за да поддържат точността на информацията, представена на интернет страницата. Въпреки това, като се има предвид възможните технически грешки или пропуски в тази информация, САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД уточнява, че изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер, съответно доставените продукти могат да се различават от изображенията. ПОТРЕБИТЕЛЯТ закупува стоката отговаряща на артикулния номер. Възможно е, поради ограниченото пространство и последователната структура на информацията, описанията на продуктите да бъдат понякога непълни. Възможни са цветови несъответствия.
 8. Всички стоки, включително тези в промоция/намаление/разпродажба се продават и доставят до изчерпване на количествата дори това да не е изрично отбелязано в съответната категория или продукт.
 9.  ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да променя, допълва и премахва артикули от своя асортимент.

II. ЦЕНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ

Всички цени на стоките в електронния магазин са крайни, обявени са в български лева (BGN) с включено ДДС и всички други изисквани по закон данъци или такси.

III.ПРОМЯНА НА ЦЕНИ

САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД си запазва правото да променя цените, продуктите и основните характеристики за тях, да коригира възможни грешки, неточности и пропуски по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на своите клиенти.

IV. ДОСТАВКА

 1. Продуктите, поръчани през сайта, се доставят в срок до 2 работни дни при наличност, освен в случаите на официални почивни дни, което възпрепятства доставката. При артикули с изчерпана складова наличност, ТЪРГОВЕЦЪТ не се ангажира да предоставя срок на доставка и изпращане.
 2. Транспортът в рамките на страната се начислява, според действащата тарифа на избрания куриер и не е обект на отношенията между ТЪРГОВЕЦ и КЛИЕНТ. Разходите за доставка са за сметка на клиента, а в случаи на замяна по искане на клиента, той заплаща транспорта и в двете посоки.
 3. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката.  ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност за закъснение на доставяне на стоката в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
 4. . Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за тази стока.  При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

V. НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Чрез наложен платеж с куриер. Вие плащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката до офис на куриера или до вашата врата. Срокът за доставка е до 2 работни дни (за налични стоки ) след като получим вашето потвърждение и попълнената Форма за поръчка. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, до която трябва да бъдат доставени.

VI. ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Връщане на закупена стока от САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД, става с писмено заявление, в което заявявате желанието си да върнете закупената стока в срок от 14 дни ( съгласно ЗЗП). Продукта трябва да бъде в състоянието, в който е получен, в оригиналната опаковка и ненарушен търговски вид. Стоките се връщат за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, т. е. опаковката, в която са изпратени, монтажни / крепежни елементи, присъстващи като неразделна част към продукта  и задължително със съпровождащата ги документация. В противен случай, следва ново договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на Клиента. При връщане на продукти, сумата за доставка не се възстановява. Търговецът не е длъжен да приема куриерски или други пратки, които са изпратени за негова сметка по куриер или други служби за доставка. Подаване на уведомяване за връщане на стоки  можете да извършите на  на имейл адрес: santana_vt@abv.bg ,

VII. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ:

С цел закупуване на продукти от електронния магазин на САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД, клиентите правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма. Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни. САНТАНА-СТЕФАН МАНГОВ ЕООД използва личната информация само и единствено с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

VIII. ПРЕПРАТКИ

САЙТЪТ може да съдържа хипервръзки към сайтове, които са собственост на трети страни. Препратките към тези сайтове в този САЙТ не се наблюдават от нас и не означава, че ние одобряваме съдържанието, продуктите или услугите, предлагани на тези сайтове. Ако използвате тези препратки, Вие ще напуснете този САЙТ. Ние не контролираме и не носим отговорност за тези сайтове, нито пък гарантираме или пък поемаме някакви ангажименти по отношение на тях или на тяхното съдържание, пълнота, актуалност, достоверност и полезност на информацията, както и на предлаганите там продукти или услуги в такива сайтове. Ние не носим отговорност за политиката за защита на личната информация или сигурността на тези сайтове. Ние не носим отговорност по отношение на каквито и да е било резултати и последици от употребата им (включително вреди или пропуснати ползи). Употребата на такива сайтове, препратки за които има в сайта ни, е изцяло на Ваш собствен риск и отговорност.

John Doe

Обикновено отговаряме в рамките на работния ден

Здравейте, Добре дошли в сайта. Моля, натиснете бутона по-долу, за да започнете разговаряте с мен през Viber.

Powered by WpChatPlugins

Main Menu