Доставка на поръчките

 

ДОСТАВКА

Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките и  подлежи на допълнително заплащане от страна на клиента. Пратките се изпращат до адрес на клиента или до коректно посочен офис на куриерска фирма . Всяка пратка се пакетира от нас. По желание на клиента се предлага услугата „Застраховка“, която също се заплаща от страна на клиента. Сантана-Стефан Мангов ЕООД не носи отговорност за транспортни дефекти на незастрахована стока.

Фирмата предлага собствен транспорт за определени градове. За повече информация се обадете на тел. 0878 108 037 .  След като направите вашата поръчка  служител от фирмата ще се свърже с вас.  Наличните стоки се доставят в срок от 1 до 2 работни дни след направената поръчка.

 

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламации.